Ние сме екип от млади специалисти, които прилагат познанията си в областта на Интернет маркетинга, социалните медии и Google Adwords за да помогнем на нашите клиенти да постигнат още по-големи успехи, чрез своите фирми и фирмени сайтове.
Бизнес алманах прилага успешна маркетингова стратегия в най-популярните социални платформи: Facebook, Twitter, Youtube, Google+, Pinterest, Instagram и др.
Ние помагаме на своите клиенти да утвърдят онлайн присъствието си, да увеличат трафика към сайта и разбира се – своите печалби.
С правилно изготвена индивидуална стратегия, екипът ни извлича максимума от възможности, които предлагат социалните мрежи. Ние помагаме на всеки тип бизнес да получи онлайн видимост и да бъде лидер в своята пазарна ниша.
Целта ни е да бъдем предпочитаният маркетингов партньор за големите фирми и предприятия, както и да сме най-разбираемият, достоверен, достъпен и ценен източник на бизнес информация в България.
Бизнес алманах е свободен бизнес каталог за лидерските фирми и услуги в България. Целта на Бизнес алманах е да бъде в услуга, както на бизнеса и бизнес взаимоотношенията, така и да дава възможност на всички посетители да получат напълно безплатно цялата информация за избраните от тях фирми – като телефони, имейли, лице за контакти и допълнителна информация.
Бизнес философията на Бизнес Алманах е базирана на дългогодишен опит и бизнес етика, а прозрачността и искреността в отношенията с клиентите е основа на нашата бизнес философия. Ние измерваме нашия успех чрез това колко успешни правим нашите клиенти.
Бизнес Алманах е създаден с цел да улесни потребителите при намирането на фирми, бизнес новини, продукти и услуги, обяви за благотворителни събития, и от друга страна – да предостави възможност на фирмите в България да рекламират и популяризират бизнеса си по възможно най – ефективния и достъпен начин.
Бизнес Алманах e единственият портал в България, в който са събрани всички лидерски фирми и бизнес организации с подробно описание за дейността им, актуална информация за продуктите и услугите, които предлагат, телефони, адреси, работно време, галерии със снимки и допълнителна информация, която представя фирмите по-възможно най-полезен за посетителите начин. Фирмите в Бизнес Алманаха са подредени по определени категории и отрасли, обозначени са с ключови думи, с цел по-лесно откриване. Бизнес Алманах притежава голяма база данни за съхранение и търсене на информация за фирми, действащи и регистрирани в България и извън нея.
Сайтът е създаден на иновативна платформа, разработена и оптимизирана така, че при публикуване на участие то автоматично се индексира в Googe. Сайтът предоставя на търсещите потребители функционално меню, което позволява бързо и лесно откриване по име и ключови думи. Категоризиран е по отрасли обхващащи всички сфери на дейности, бизнес и производство. Бизнес алманах е изцяло насочен към крайните потребители, за да могат да намерят най-точно и бързо каквото търсят.